El FC Barcelona fa oficial la sortida de Bartra - Diari Catala
El central català jugarà la propera temporada a la Bundesliga | Foto: Miguel Ruiz (FC Barcelona)

El club comunica que facilitarà el fitxatge de Marc Bartra pel Borussia Dortmund després que els alemanys hagin decidit pagar la seva clàusula de rescissió

El FC Barcelona ha comunicat aquest divendres a la tarda la seva decisió de facilitar la sortida de Marc Bartra. Després que el propi jugador confirmés la rebaixa de la seva clàusula de rescissió fins als vuit milions d’euros, el Borussia Dortmund s’ha adreçat de manera oficial al club blaugrana per efectiva la seva oferta de compra. El tarragoní, que ja ha passat la revisió mèdica amb el subcampió de la Bundesliga, deixarà de ser blaugrana després de 13 anys.

12 anys tenia Marc Bartra quan va arribar a la Masia, des d’on va anar cremant etapes a les categories inferiors fins a arribar al primer equip del FC Barcelona. Des del seu debut el 14 de febrer del 2010 a les ordres de Pep Guardiola al central li ha faltat una continuïtat que buscarà lluny de casa, però marxarà amb 103 partits a les seves esquenes i 14 títols al seu palmarès.

Cinc lligues, dues Champions, dues Copes del Rey, dues Supercopes d’Europa, dues Supercopes d’Espanya i un Mundial de Clubs acompanyaran a Marc Bartra, al que el Barça ha desitjat molta sort en la seva nova etapa i al qual ha convidat a acomiadar-se de l’afició a principis de la propera temporada.