Feghouli aclareix que vol seguir al Valencia

0
Feghouli vol quedar-se al Valencia
Sophiane Feghouli al partit de Champions contra el Lyon, en el qual va marcar un gol
Feghouli vol quedar-se al Valencia
Sophiane Feghouli al partit de Champions contra el Lyon, en el qual va marcar un gol

El jugador nega haver dit que el seu agent tenia contactes amb el Barça

Aquest matí, nombroses webs franceses es feien ressò de la noticia que, segons una entrevista concedida per Sophiane Feghouli a La Dauphiné, el francès hauria afirmat que ”el meu representant ha tingut contactes amb el Barcelona”. No obstant, en un comunicat a través del compte oficial de Twitter del Valencia, el jugador ha desmentit aquesta informació, alhora que ha assegurat que “mai he parlat de l’interès de cap altre club, només he dit que em vull quedar al Valencia

En aquest sentit, el migcampista, que acaba contracte al juny de 2016 i podria fitxar lliure al gener per qualsevol altre equip, ha manifestat en diverses ocasions que vol seguir al Valencia. Actualment, segons comentaris recents del propi Feghouli i de la presidenta del Valencia, Layhoon Chan, el club i els representants dels jugador es troben immersos en les negociacions de renovació del seu contracte.

Sophiane Feghouli apareix de nou com un dels candidats del Barça per suplir la baixa de Pedro, ja que el club sembla decidit a reforçar-se en el proper mercat d’hivern. A banda dels problemes que està comportant la sanció de la FIFA en la planificació esportiva, les nombroses lesions patides durant la temporada han acabat de convèncer al cos tècnic de la necessitat de portar com a mínim un atacant i si s’escau un reforç per al mig del camp o la defensa. En aquesta línia, el secretari tècnic culer, Robert Fernández ha “espiat” diverses vegades a l’equip valencià, ja que a més de l’extrem francès el central Shkodran Mustafi també se situa com un dels possibles reforços per als blaugranes.

Comunicat oficial

A mitja tarda, al compte de Twitter oficial del Valencia, el jugador desmentia el suposats contactes.