Tot i la victòria a París, el català disputarà els Jocs Olímpics al costat de Rafa Nadal | FOTO: @Feliciano_Lopez

La parella formada per Feliciano i Marc López s’estrena així en un Grand Slam imposant-se en la final a tots uns especialistes, els germans Bryan

L’arribada del segon Grand Slam de la temporada, el torneig de Roland Garros, ha posat d’enhorabona al tennis espanyol. Tot i que el quadre individual masculí va quedar-se sense representants nacionals a quarts, la terra batuda parisenca va veure com a la victòria de Garbiñe Muguruza s’afegia la de Feliciano i Marc López, campions en la modalitat de dobles. El toledà i el català, que juguen junts des de principis de 2016, van tombar la veterana parella formada per Bob i Mike Bryan en tres sets (6-4, 6-7 (8), 6-3).

El triomf va estar cimentat en una gran sortida a pista, que va permetre un trencament decisiu a l’inici del primer parcial, i una notable solidesa al servei, que només van entregar un cop en tot el partit. Els germans Bryan van tirar d’experiència per endur-se el tie break de la segona mànega, però a la tercera van tornar a cedir davant d’una parella que iguala la fita de Sergio Casal i Emilio Sánchez Vicario, l’únic duo completament espanyol que ha guanyat el Grand Slam de Roland Garros (1990).

Malgrat la consolidació en el joc de Feliciano i Marc López, el de Toledo va renunciar als propers compromisos de dobles, tant al Grand Slam de Wimbledon com als Jocs Olímpics de Río, amb l’objectiu de preparar la propera gira americana de l’ATP en el seu concurs individual. Es preveu que el català, company de Rafa Nadal durant alguns anys, actuï amb el balear a la cita olímpica al Brasil.