Felip Puig: “Les Administracions no podrán contractar en un bon temps”

0
El conceller d'Empresa, Felip Puig (dreta) amb David Pugés, director de MBE El Prat | Foto: MBE El Prat
El conseller d'Empresa, Felip Puig (dreta) amb David Pugés, director de MBE El Prat | Foto: MBE El Prat
El conseller d’Empresa, Felip Puig (dreta) amb David Pugés, director de MBE El Prat | Foto: MBE El Prat

Felip Puig creu que les empreses han de ser el motor per a la recuperació económica a Catalunya

El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, creu que la iniciativa privada ha de ser el motor que impulsi el creixement i la recuperació econòmica a Catalunya i la resta de l’Estat. Així ho va afirmar durant la inauguració del nou local de Mail Boxes Etc. El Prat, el més gran del món de la franquicia. Allà, a El Prat de Llobregat, Felip Puig va afirmar que, amb molta probabilitat, “les Administracions públiques no podran contractar funcionaris en un bon temps”, destacant com iniciatives com la de MBE El Prat són projectes que “fan crèixer el teixit empresarial”.

Amb el seu discurs, Felip Puig tancava un acte d’inauguració del nou emplaçament de MBE El Prat, una empresa dirigida per David Pugés i que porta més des del 2002 sent una franquicia de la multinacional Mail Boxes Etc. El seu nou equipament, situat a l’Avinguda Pare Andreu de Palma de El Prat de Llobregat és el més gran de tots els locals de MBE al món.

Felip Puig, que es va mostrar distés amb els empresaris i representants municipals que es varen aplegar per celebrar aquesta inauguració, va felicitar als responsables de MBE El prat i va convidar a les empreses catalanes a seguir el seu èxit. En el seu discurs, Puig va mostrar-se molt favorable a que la iniciativa empresarial privada sigui el motor per a Catalunya, com a mínim en els propers anys, a l’espera d’una recuperació econòmica que sigui més palpable a la societat.

També va intervindre en l’acte la regidora de Promoció Econòmica del Prat de Llobregat, Marta Mayordomo (PSC), qui va expressar la seva satisfacció per l’èxit de la franquicia, destacant la creació de treball que ha suposat aquesta empresa, passant de tres treballadors a l’inici a més de 20 actualment. Mayordomo va posar MBE El Prat com exemple del tipus d’empresa local amb mirada global, un model a seguir segons la regidora.