Felipe Caicedo analitza la delicada situació de l’equip i afirma viure amb il·lusió el projecte que enceta el RCD Espanyol amb l’arribada de Chen Yansheng

“Tinc les idees molt clares. Estem davant d’un projecte il·lusionant i volia continuar aquí. És el que em demanava el cor. A l’Espanyol sóc feliç. Aquest club m’ha donat estabilitat i tot això ha influït. Estic content d’haver fet aquest pas perquè vull ser part d’aquest nou projecte i seguir molts anys aquí”. Felipe Caicedo, davanter del RCD Espanyol, afirma sentir-se feliç a les files del club blanc-i-blau.

Ara bé, la delicada situació a la taula classificatòria obliga al davanter equatorià a pensar, única i exclusivament, en el partit del pròxim dilluns contra la Real Sociedad: “Som conscients que ens hi juguem molt, necessitem donar una mica més. Cada cap de setmana tenim una nova ocasió. Estem a dos punts de la zona baixa, però és bo que siguem conscients del que ens juguem” .

Retorn contra els bascos

Felipe Caicedo, sobre la possibilitat de ser sobre la gespa el pròxim partit, ha reconegut que “encara queden dies per al partit. Les meves sensacions són positives i això em motiva. Faré tot el possible per arribar”.