Fenyr Supersport, la potència de Dubai

0
Fenyr Supersport, la potència de Dubai | Diari Català
Fenyr Supersport

900 CV i més de 400 km/h pel Fenyr Supersport

Des de Dubai amb potència, molta potència. Així s’ha presentat el nou superesportiu de W Motors, el Fenyr Supersport. Res és impossible pels xeics àrabs per tal d’arribar a l’Olimp de les creacions. No fa gaire vèiem el Lykan Hipersport, protagonista de la pel·licula Fast & Furious 7 a la escena en que salta de gratacel en gratacel, i ara el fabricant presenta el seu successor durant el Saló de la capital dels Emirats Àrabs. Mateixa idea però millorada.

Exteriorment manté les línies futuristes i extravagants, però la seva mecànica rep un nou impuls per tal d’arribar més lluny. El motor està fabricat per RUF i s’enfila fins més enllà dels 900 CV de potència gràcies els seus quatre litres i doble turbo. Això suposa una velocitat que pot arribar a superar els 400 km/h i una acceleració de 0 a 100 km/h de només 2,7 segons. Un cop es confirmin exactament aquestes prestacions, sens dubte entraria dins de la selecta llista dels cotxes de producció més ràpids del món. D’aquesta manera, els seus rivals més directes serien els Bugatti Veyron i Chiron o els Koenigsegg Agera.

Fenyr Supersport, la potència de Dubai | Diari Català
Vista posterior del Fenyr Supersport

Un dels punts forts del Fenyr Supersport és la seva aerodinàmica; totes les seves formes tenen un perquè i l’objectiu es millorar els paràmetres del Lykan Hipersport. Per aquest motiu s’ha treballat amb una estructura de fibra de carboni per tal de competir com un autèntic superesportiu de grans prestacions.

Si us agrada i teniu ganes de veure el Fenyr Supersport, sapigueu que difícilment arribarà a Europa. El seu mercat objectiu és L’Orient Mig i, com és de producció artesanal, només es fabricaran 25 unitats a un preu que encara es desconeix. Tot i així podem afirmar que serà de diversos milions d’euros ja que el precedent, el Lykan Hipersport, valia 3,4 milions d’euros, un preu que gairebé només podien pagar aquests xeics àrabs.