Alex Ferguson:
L'ex tècnic escocès ha opinat en una entrevista de l'arribada del català a la lliga anglesa | FOTO: Europa Press

L’ex entrenador del Manchester United Alex Ferguson creu que Pep Guardiola no triomfarà tant a la Premier com amb el Barça i l’adverteix que el futbol anglès és difícil

Pep Guardiola ha rebut elogis i un avís important de cara a la seva pròxima arribada a la Premier League i l’autor de les paraules no ha estat un altre que Sir Alex Ferguson. En una entrevista a la cadena SkySports, el que fóra entrenador del Manchester United ha advertit al català sobre la dificultat del futbol anglès, considerant a més que el de Santpedor té molt complicat repetir l’èxit que va obtenir amb el FC Barcelona.

A Pep Guardiola no li resultarà fàcil assentar-se a la Premier perquè el futbol anglès no és fàcil”, comentava l’escocès, que ha posat com a exemples a Arsène Wenger i José Mourinho: “Cadascun dels entrenadors estrangers que han vingut a Anglaterra ho han dit. Ells ho van dir mesos després d’arribar”, ha afirmat.

Sir Alex també ha expressat els seus dubtes respecte a que el preparador català pugui repetir l’èxit que va ser capaç d’assolir amb el FC Barcelona, ja que “el seu nivell era altíssim”. Segons la seva opinió, “Pep tindrà èxit, però no crec que mai arribi a repetir el que va fer amb el Barcelona perquè el seu nivell era molt alt, eren els millors”.

Per últim, s’ha referit a la manera de treballar de Pep Guardiola, considerant un encert per al Manchester City la seva contractació i lloant el seu estil. “Guardiola té una fantàstic ètica de treball i exigirà molt als seus jugadors. El seu fitxatge és un cop mestre del City. Qui es pensi que no treballarà dur amb ell no durarà molt”, ha sentenciat.