Un ferit greu en un incendi a Vilanova i la Geltrú

0

Un home de 52 anys ha resultat ferit greu per inhalació de fum i cremades de segon grau en braços i esquena a l’incendi que aquest diumenge al matí s’ha declarat en un pis de Vilanova i la Geltrú.

L’home ha hagut de ser emportat a l’Hospital de la Vall d’Hebron, segons han informat els Bombers de la Generalitat en un comunicat.

El foc, originat a les 06.24 hores, ha obligat a desplaçar nou dotacions de bombers, que l’han donat per controlat a les 06.55, i segueixen treballant en ell tres vehicles.

Encara no se saben les causes de l’incendi, que ha cremat totalment una habitació dels baixos del número 4 del carrer Pere Riudor i s’ha propagat al pisos superiors a través del celobert.

El foc ha afectat l’estructura dels baixos i el primer pis però la segona i la tercera planta no presenten afectacions estructurals, tot i que sí danys per combustió, assegura el cos.

L’incendi ha portat als serveis d’emergències a evacuar blocs pròxims a l’afectat, que han tornat després, malgrat que els veïns de l’edifici on s’ha originat el foc no podran tornar encara per l’estat de l’estructura.