Fernando Alonso | Diari Catala

El pilot espanyol Fernando Alonso ha assegurat que es veu campió del món amb McLaren i que espera aconseguir un podi aquesta temporada, tot i que el nou monoplaça encara no està a punt

“Sí”, va respondre Fernando Alonso de manera concisa la pregunta de si es veia campió del món amb el seu equip, abans de contestar també afirmativament a la qüestió de si creia que faria un podi aquesta temporada, en una entrevista al programa El Partido de las 12 de la Cadena COPE.

Preguntat sobre qui està pitjor, si McLaren o el Real Madrid, el pilot s’ha mullat: “Jo crec que el Madrid està pitjor a dia d’avui, perquè estan competint i s’han deixat punts. Tant de bo a la ‘Champions’ puguin fer un bon paper. I a McLaren en uns mesos veurem, però ni hem començat. No estem tan malament . S’haurà de veure on som realment “, ha assenyalat.

L’asturià ha afirmat que té “bones sensacions respecte al MP4-31, encara que el cotxe encara no està a punt”. “Té algunes peces que encara hem de entendre bé. Les proves són molt confuses, pel que fa a temps i prestacions. Quan posem uns pneumàtics nous portem unes altures totalment boges, o el cotxe és més alt del costat dret que l’esquerre. Els temps són difícils d’analitzar perquè ens queden prestacions per aconseguir, però estic content amb el que he sentit el primer dia”, ha explicat.

 

“Mercedes està en una altra lliga. Ells mateixos haurien de fer alguna cosa catastròfica per no guanyar el Mundial. I després s’haurà de veure qui ocupa el tercer lloc del podi”, ha reconegut, sobre aquesta temporada. “Suposo que ara hi seran Vettel i Ferrari, però jo no descartaria Williams o Red Bull tan aviat. I tant de bo que nosaltres hi estiguem tard o d’hora amb les millores que vagin arribant en una bona posició”, ha afegit.