Fernando Alonso | Diari Catala

El pilot espanyol Fernando Alonso ha celebrat que està gairebé recuperat de l’aparatós accident que va patir aquest cap de setmana al Gran Premi d’Austràlia

El pilot espanyol Fernando Alonso (McLaren) ha celebrat estar “sencer i gairebé recuperat” de l’aparatós accident que va patir aquest diumenge en el Gran Premi d’Austràlia, en el qual es va sentir com “si hagués entrat en una rentadora gegant” i en què, dins del desconcert, va intentar fer-se “petit” en el seu habitacle per evitar cops al cap.

“Estem sencers i gairebé recuperats. Una mica de dolor quan vaig baixar del cotxe dels cops que et vas donant a l’habitacle, però ja he passat 24 hores amb certa normalitat. Tinc una mica adolorit el cos, com si hagués entrat en una rentadora gegant i m’hagués posat a donar voltes, però no tinc cap marca ni res inflat ni cap hematoma gran”, ha assegurat Alonso a El Partido de las 12 de la Cadena Cope.

El pilot d’Oviedo ha recalcat que va ser “conscient de tot” i que va saber des del primer moment que seria “una bona pinya”, en què va quedar una mica desubicat perquè “vas donant tombs i xocant contra tot el que tens al cotxe”. “Quan es para el cotxe tampoc saps gaire bé on estàs. Vaig veure un forat per sortir perquè estava de bocaterrossa, però no saps molt bé ni on estàs ni si el cotxe ha parat encara ni si seguirà, però vaig sortir per si de cas. Per això vaig sortir tan ràpid”, ha afegit.