Fernando Alonso es mostra optimista per a la cursa que es celebrarà aquest cap de setmana al Circuit de Barcelona-Catalunya

Fernando Alonso (McLaren-Honda) ha assenyalat que espera que les millores introduïdes al monoplaça per al Gran Premi d’Espanya al Circuit de Barcelona-Catalunya els permeti seguir avançant i millorant per complir el “difícil objectiu” d’estar a la Q3 de la qualificació del dissabte.

“Com sempre, la fiabilitat és la primera prioritat i el més important, però espero que les millores que provarem el divendres ens permeti seguir avançant en cada cursa, i seguir lluitant per a estar al capdavant al costat dels nostres rivals”, ha assenyalar Alonso en declaracions facilitades per l’equip, apuntant que la unitat de potència “ha de treballar més amb velocitats mitjanes-altes” en aquest traçat.

I espera que les millores el facin entrar a la Q3. “estem sempre treballant per aconseguir una millor actuació a les qualificacions, per tal de tenir una millor oportunitat en carrera. Ficar-nos a la Q3 serà difícil en aquest circuit, però amb els fans recolzant-me ha de ser el nostre objectiu. És un circuit ràpid, així que és certament exigent tant per al cotxe com per al pilot”.

A més a més, de moment ja està comprovant que les millores van pel bon camí, com es va veure amb la seva sisena posició a la cursa de Rússia. “Estem podent veure el primer avenç real, que podem tocar amb les mans i estic gaudint de les carreres, definitivament anem en la direcció correcta i els bons temps arribaran ràpid”.

“Després d’una carreres atrafegades i d’un bon resultat a Rússia, desitjo anar a ‘casa’, a Barcelona, i córrer al meu país davant dels meus seguidors. L’ambient aquí sempre és increïble per a qualsevol pilot espanyol i tinc alguns molts bons records de les meves victòries al 2006 i 2013”, ha assegurat l’asturià.

Això sí, encara han d’esperar a veure com reacciona el cotxe a les millores. “Encara estem aprenent molt del nostre paquet, en cada circuit que visitem, així que és útil que encara tinguem molta informació dels ‘test’ que podem utilitzar per entendre les seves característiques i com el nostre cotxe reacciona”, ha argumentat.