Fernando Alonso torna a l’escuderia italiana per “rematar la feina”

Ja és oficial, Fernando Alonso tornarà a vestir de vermell. Cansat de la situació a McLaren-Honda, l’asturià ha decidit tornar a l’escuderia italiana per “acabar amb la feina que havia deixat a mitges” ja que “un gran pilot com ell sempre ha de ser campió amb la marca del Cavallino”.

Després d’un any molt complicat amb un rendiment molt pobre del McLaren-Honda que només el permetia lluitar per les últimes places de la graella, Fernando Alonso ha volgut tornar a donar un gir a la seva carrera a la Fórmula 1 tornant a allà on, ara fa un any, va sortir una mica escopetejat i cremat a causa d’alguns problemes interns de manca de confiança. Tot i així, amb aquest fitxatge de retorn sembla que les coses ja tornen a anar cap a una mateixa direcció i l’asturià es mostra “molt confiat” en que aquest cop sí que aconseguirà el seu tercer campionat de Fórmula 1. A més a més, Alonso diu que els enginyers de Ferrari estan fent una “molt bona feina per aconseguir un cotxe més ràpid que el Mercedes de Hamilton”, mentre que l’asturià també ha aprofitat l’ocasió per demanar disculpes públicament per haver estat “una mica egoista” durant les últimes temporades a Ferrari quan culpava a l’equip del baix rendiment del monoplaça.

Així mateix, Fernando Alonso també ha parlat de la seva temporada actual a McLaren-Honda qualificant-la de “desastrosa” per al seu currículum com a pilot però que, tot i així, li ha servit “per agafar una mica de color amb el radiant Sol de Brasil”. L’asturià va voler seguir criticant a l’escuderia de Woking afegint que “el Seat 600 del seu avi era més ràpid que la tortuga britànica amb motor japonés”. Tot i així, Alonso els hi ha desitjat un “bon futur” amb la “condició que esborrin per sempre el seu número de telèfon”.

Però no tot són alegries a Ferrari ja que el flamant retorn de Fernando Alonso comporta la sortida de Sebastian Vettel que, de moment, no sap a quin equip anirà. L’alemany ha criticat durament a Ferrari i a Fernando Alonso dient que no podia entendre com l’escuderia italiana havia pogut tornar a fitxar al “ploramiques” sense haver-li consultat primer a ell. Per la seva part, l’asturià l’ha contestat “invitant-lo a fitxar per McLaren-Honda” ja que l’escuderia de Woking s’està plantejant contractar a Mark Webber com a mànager.

Per la seva banda, Kimi Raikkonen no ha volgut fer cap declaració ni gest sobre el retorn de Fernando Alonso a Ferrari ja que, segons l’escuderia, “avui no tenia un bon dia”.

Sens dubte notícies com aquesta només poden passar un cop l’any com avui 28 de desembre, dia dels Innocents.