Fernando Alonso ha passat satisfactòriament l’examen mèdic de la FIA

L’asturià Fernando Alonso (McLaren-Honda) podrà participar aquest cap de setmana en el Gran Premi de la Xina, després que la Federació Internacional d’Automobilisme (FIA) li hagi donat el vistiplau després de sotmetre’s a nous exàmens mèdics.

“Em sento bé i he entrenat amb certa normalitat durant les últimes setmanes. Estic llest per córrer”, explicava Alonso abans de conèixer el veredicte de la FIA, que el deixarà competir, tot i que segueix tenint una costella trencada.

El brutal accident que va sofrir el pilot asturià en el Gran Premi d’Austràlia, va impedir que Alonso pogués participar en el la segona cursa del mundial disputada Bahrain. Tornarà a l’acció aquest cap de setmana a Xangai, on intentarà aconseguir els primers punts de l’any.

Hamilton serà penalitzat amb cinc posicions

El pilot anglès Lewis Hamilton (Mercedes) serà sancionat amb cinc llocs a la graella de sortida del Gran Premi de Xina en veure’s obligat a canviar la caixa de canvis del seu monoplaça, danyada durant l’última cursa en Bahrain.

L’escuderia alemanya ha descobert que la caixa de canvis estava danyada a conseqüència del toc amb Valtteri Bottas (Williams) durant la primera corba de l’anterior Gran Premi.

“Després de revisar la caixa de canvis, és millor prendre la decisió de canviar-la. De les properes quatre carreres, Xangai és el millor lloc per fer el canvi i rebre la sanció pertinent”, va explicar Mercedes.