Fernando Muñoz: “Treballo de taxista, però la meva passió és ser pintor”

0

Aquest egarenc de 45 anys ha realitzat un gran descobriment verificat per l’Oficina de Patents i Marques de l’ISERN

És 1 de juny i Diari Català arriba a Terrassa per visitar on viu una persona amb molta creativitat en el seu interior. És Fernando Muñoz, un taxista terrassenc que ha estat pioner d’una nova tècnica pictòrica mai abans descoberta en el món.

El descobriment ha estat verificat, amb documents, per l’Oficina de Patentes i Marques a Barcelona, d’Advocats i agents de Propietat Industrial i Intel·lectual ISERN, demostra que es pot fer una barreja curiosa i interessant.

Muñoz s’ha especialitzat en les pintures fluorescents, és a dir, aquells quadres en què sota l’efecte de la il·luminació, els colors s’intensifiquen i brillen. Les creacions les efectua amb una barreja mai abans aconseguida d’oli amb l’aquarel·la. “L’oli i l’aquarel·la són com l’aigua i l’oli. Són impossibles de barrejar, doncs, jo ho he aconseguit”, ens explica Fernando mostrant les seves creacions.

Nova tècnica pictòrica ideada per Fernando Muñoz Sánchez | DIARI CATALÀ
Nova tècnica pictòrica ideada per Fernando Muñoz Sánchez | DIARI CATALÀ

“Treballo de taxista, però la meva passió és ser pintor”, ens confessa al saló de casa seva. I és que, aquest home de 45 anys és “investigador de l’art”. Li agrada descobrir nous misteris en la pintura i ha aconseguit gran èxit.

“Crec que puc afirmar que sóc el primer en el món que ha aconseguit crear una base unida d’oli amb aquarel·la”. Muñoz diu que ha aconseguit fusionar els dos elements i barrejar-los amb 7 o 8 components més per tal de crear una base que li permet transformar i crear efectes 4D amb unes ulleres especials fabricades per ell mateix.

Amb aquest mètode provoca, a més, un altre descobriment. Normalment, els colors el que fan és només intensificar-se quan els barreges, doncs bé, ell ha aconseguit que aquests, quan s’il·luminen, canviïn de tonalitat a l’instant.

Ens acomiadem ja al migdia d’aquest egarenc tan creatiu de la seva casa i amb l’esperança de tornar algun dia i que ens mostri els seus avenços.