Això és el que s’hauria de fer amb tots els Ferrari 250 GTO

No sabem si aquest és el millor vídeo que podeu veure avui, però el que sí sabem és que és un dels més cars i espectaculars que podeu trobar a la xarxa. I us preguntareu perquè i la resposta és molt fàcil; A primer cop d’ull el vídeo no és res de l’altre món, un cotxe més, amb una Go-Pro més, en una carretera més i amb unes corbes més, però cal esbrinar més per conèixer el perquè de car i espectacular, i tot es resumeix en només una cosa, Ferrari 250 GTO

No és un cotxe més, és un dels exemplars més (per no dir el que més) cotitzats de la marca del Cavallino. Si algun dia en veieu un no dubteu en anar corrents a comprar un número de loteria ja que només hi ha 36 exemplars a tot el món, els quals es poden vendre per unes xifres astronòmiques de fins a 38 milions d’euros. El Ferrari 250 GTO és una autèntica joia de col·lecció que la majoria no s’atreveix ni a treure a passejar, punt essencial on recau l’espectacularitat del vídeo.

En efecte, aquest “boig” està portant al límit molts milions d’euros però, realment, és el que tots haurien de fer. Si et compres aquest cotxe és per gaudir-lo i no deixar-lo envellir sense motiu tancat a un garatge. La gent de Petrolicious ho tenia clar, volien tancar una carretera de muntanya i rodar al màxim amb un dels cotxes més cotitzats del món. El vídeo dura 7 minuts i pot resultar monòton, però si presteu l’atenció necessària i gaudiu del so del motor V12 de 3 litres atmosfèric en cada canvi manual, us asseguro que l’experiència serà única.

I si realment sou amants dels ferros de quatre rodes, sentireu una nostàlgia increïble ja que avui és impossible trobar quelcom així, avui ja no gaudim de la conducció, avui només volem que el telèfon mòbil es connecti correctament al cotxe o que el cotxe ens avisi si hem trepitjat una línia continua. Gaudiu de la conducció mentre podeu, perquè si seguim així ens carregarem del tot un dels majors plaers de la vida.