El Ferrari 335S Spider Scaglietti s’ha venut per més de 32 milions d’euros

Ja és oficial, ara sí que el Ferrari 335S Spider Scaglietti ha fet història. Era la gran joia i la gran atracció de la subhasta d’Artcurial Retromobile celebrada a Paris i, com no podia ser d’una altra manera, ha complert amb les expectatives. S’ha venut per un preu de 32.075.200 euros, convertint-lo en el cotxe més car del món.

Deixeu-vos d’històries de Bugatti Veyron o altres superesportius actuals de gran valor, els models clàssics estan més valorats i el Ferrari 335S Spider Scaglietti és el gran exemple. Aquesta unitat de 1957 era propietat de Pierre Bardinon però, després d’aquesta subhasta queda en mans d’un col·leccionista internacional del qual no s’ha volgut revelar el nom, però està clar que disposa d’una immensa fortuna.

Amb aquesta xifra astronòmica de venda en subhasta, el Ferrari 335S Spider Scaglietti s’ha convertit en la unitat més cara del món, superant el també Ferrari 250 GTO Berlinetta de 1962 que es va vendre per 28,5 milions d’euros durant l’agost del 2014.

Ferrari 335S Spider Scaglietti, el més car | Diari Català
Ferrari 335S Spider Scaglietti

Aquest astronòmic Cavallino equipa un sensacional motor V12 de 3.8 litres i 360 CV de potència que, entre d’altres, va estar revolucionat per Sir Stirling Moss durant el GP de Cuba de 1958. Així mateix, aquest Ferrari 335S Spider Scaglietti també va córrer les 12 hores de Sebring i les mítiques 24 hores de Le Mans, on va registrar la primera volta de la història en aquest circuit on es superaven els 200 km/h de mitjana.

Sens dubte, estem davant d’un moment clau en les pàgines de la història de l’automobilisme ja que, no només suposa la venda més cara, sinó que el Ferrari 335S Spider Scaglietti és una autèntica joia que mereix aquest tracte exclusiu i desorbitat. Per aquest motiu, la subhasta el descrivia com “una estrella fabulosa”.