El Ferrari F40 i el RUF CTR Yellow Bird formen un còctel espectacular

De vídeos comparatius entre dos o més models de cotxes n’hi ha a dojo, però pocs aconsegueixen tenir la rellevància que es mereixen, ja sigui per la qualitat del vídeo o por els protagonistes que hi apareixen. El cas que us presentem no fa referència, ni de bon tros, a la primera opció, però sí a la segona. Segurament molts hagueu somiat algun cop amb el Ferrari F40, no seria estrany, però si a aquesta joia automobilística la compares amb una altra, com el RUF CTR Yellow Bird, es forma un còctel sensacional.

La qualitat del vídeo, gravat al 1992, juntament amb els comentaris en japonès, no ajuden a seguir-lo, però si sou amants d’aquestes dues joies, esteu obligats a veure’l, encara que sigui per escoltar el rugir dels dos motors. I no només per això, ja que en aquest mateix vídeo del canal de Youtube Best MOTORing, podreu veure i escoltar una altra joia italiana com és el Ferrari 512 TR, i l’esquadra japonesa formada pel Nissan Skyline GT-R, Honda NSX, Toyota MR2 i Mazda RX-7. A més a més, i si voleu seguir veient més peripècies com una cursa entre totes aquestes bèsties en el mític circuit japonès de Tsukuba, podeu clicar als vídeos que us apareixen a la dreta.

Sens dubte, el Ferrari F40 i el RUF CTR Yellow Bird, conegut per molts gràcies a la saga Gran Turismo de PlayStation, són dos dels grans superesportius (juntament amb el Lamborghini Diablo) de finals dels anys 80 i principis dels 90 a Europa. El Ferrari F40 equipa un motor V8 de 2.9 litres atmosfèric que rendeix 478 CV de potència, així com un 0 a 100 km/h en 3,9 segons i una velocitat punta de 324 km/h. Per la seva banda, el RUF CTR Yellow Bird, muntat sobre un Porsche 911, equipa un motor bòxer de sis cilindres turbo i 476 CV de potència, capaç de catapultar-se de 0 a 100 km/h en 3,8 segons i arribar fins als 340 km/h.