Serà al costat de PortAventura el 2017

El parc temàtic Ferrari Land segueix avançant els preparatius per obrir al costat de PortAventura coincidint amb l’obertura de la temporada el 2017, han informat a Europa Press fonts del projecte, que preveuen difondre nous detalls la setmana que ve.

    Ferrari Land el segon parc temàtic de l’automobilística després del d’Abu Dhabi-– va posar la seva primera pedra el maig de 2015 amb la previsió de finalitzar les obres a final de 2016 i una inversió de més de 100 milions d’euros, i quan funcioni crearà 150 llocs de treball entre directes i indirectes.

L’acte de col·locació de la primera pedra va comptar amb la presència del llavors president de la Generalitat, Artur Mas; el de PortAventura, Arturo Mas-Sardá; el cap de l’equip Ferrari de F1, Maurizio Arrivabene, i el pilot Sebastian Vettel.

Ferrari Land estarà separat del complex d’oci tarragoní PortAventura, tot i que formarà part del complexe al costat del parc d’atraccions i el parc aquàtic Costa Carib, i el tiquet d’entrada es podrà comprar només per a Ferrari o combinat amb els altres dos parcs.

El nou complex ocuparà 75.000 metres quadrats al costat de l’entrada principal de PortAventura, on s’ubica la zona temàtica de la Mediterrània, s’inspirarà a Itàlia i inclourà reproduccions de la plaça Sant Marc de Venecia i el Coliseu de Roma, segons les simulacions mostrades llavors, a més d’edificis icònics de Maranello, ciutat seu de Ferrari.

Vol atreure públic familiar i aficionats de la F1 de tot Europa amb les seves instal·lacions, que inclouran botigues i restaurants, i també tindrà atraccions vinculades a la conducció i simuladors de F1 d’última tecnologia.

La seva atracció estrella serà un accelerador vertical de 112 metres que superarà Shambhala (76 metres) com la muntanya russa més alta d’Europa; arribarà als 180 quilòmetres per hora en cinc segons i tindrà una caiguda en picat amb inclinació màxima de 90 graus.