Festival Variety al Teatre Condal de Barcelona

0
FOCUS | Diari Catala
FOCUS

El festival se celebrarà del 26 de maig al 31 de juliol 

El Teatre Condal de Barcelona estrenarà aquest maig i juliol el Festival Variety amb espectacles d’humor, música en directe i circ per a tots els públics, amb propostes artístiques que no solen trobar lloc al circuit teatral habitual.

Segons ha informat el grup Focus en un comunicat, aquesta proposta té la voluntat de renovar la sala, mostrar una nova cara i reenfocar la seva programació, una cosa que quedarà patent el pròxim any.

Aquest nou enfocament passarà per comèdies de qualitat amb l’objectiu de consolidar-se com un dels espais de teatre d’humor de la ciutat.

De moment, el festival amenitzarà les vetllades d’estiu amb una proposta que durarà del dijous 26 de maig fins al 5 de juny, i que començarà amb un espectacle del polifacètic Alex O’Dogherty.

També estaran el grup de música a cappella B vocal amb clàssics universals, el circ contemporani de les cinc membres de Garbuix i el xou de música, humor i teatre d’Espai Dual.

També, el duo ‘clown’ de Guillem Albà i La Marabunta, i l’humor negre d’Yllana en dos espectacles, a més de la seva col·laboració amb el violinista Ara Malikian.