Fiat 500 R2-D2 i BB-8 són els druides sobre quatre rodes

Coincidint amb la flamant nova entrega de Star Wars, de la qual aquí no en parlarem ni us explicarem el final, Garage Italia Customs empresa de personalització de cotxes que pertany a Lapo Elkann, un dels hereus del Grup Fiat, ha decidit treure la seva peculiar transformació sobre quatre rodes de dos dels personatges més estimats de tota la saga; aquí teniu el Fiat 500 R2-D2 i el Fiat 500 BB-8.

Les dues carrosseria dels petits Fiat 500 han estat decorades amb vinils que emulen les carcasses dels dos druides de Star Wars. El menys arriscat o el que passa més desapercebut és el Fiat 500 R2-D2 ja que, tot i tenir tota la carrosseria decorada amb els colors blau i blanc, els vidres queden en negre i, per tant, més dissimulats. Un detall interessant és el dibuix del petit druida situat al centre de la roda. A l’interior segueix la línia de blau i blanc amb els elements entapissats en cuir i Alcàntera amb aquests dos colors.

Fiat 500 R2-D2 i Fiat 500 BB-8 | Diari Català
Fiat 500 BB-8

Per l’altre costat, tenim el Fiat 500 BB-8 (el nou druida en forma d’esfera i un cap flotant de semiesfera) amb un aspecte més radical i que passa menys desapercebut. En aquest cas, tot el vehicle aporta vinils de color blanc, gris i taronja, fins i tot els vidres, el que suposa un problema molt seriós si volguéssim circular amb ell per carretera. Igual que en el Fiat 500 R2-D2, l’interior segueix la pauta dels colors de l’exterior, però afegint algun toc amb gris fosc que el fan més diferent i especial.

No són els primers Fiat 500 que Garage Italia Customs ha creat amb aquest estil, ja que recentment va preparat un 500e Stromtrooper que, igual que en el cas del R2-D2 i el BB-8, a l’exterior i interior apareixen els colors del casc d’aquests soldats de l’espai.