Fiat Fullback, la pick-up italiana

0
Fiat Fullback, la pick-up italiana | Diari Català
Fiat Fullback

La marca italiana presenta la seva primera pick-up, el Fiat Fullback

És innegable que el segment de les pick-up  està en alça i per això algunes marques opten per entrar dins d’aquest grup. És el cas del grup FCA que ha presentat la primera pick-up de la seva història, el Fiat Fullback, que començarà a comercialitzar-se a inicis de l’any vinent a Europa i Amèrica Llatina.

El model ha estat presentat al Saló de Dubai i la seva base és el Mitsubishi L200. De fet, la fabricació del Fiat Fullback serà a Tailàndia, a la planta que té la marca japonesa. El Fullback rep alguns petits canvis estètics per diferenciar-se del seu germà japonès, però quasi són imperceptibles. Aquesta tàctica on marques comparteixen una mateixa estructura per un model industrial és molt habitual. De fet, Renault i Mercedes ja han anunciat unes pick-up basades amb el Nissan NP 300 Navara.

La Fiat Fullback arribarà amb quatre configuracions diferents: cabina simple, cabina llarga, cabina doble i xassís-cabina. Totes elles optaran també a tres nivells d’equipament.  Les mesures de la pick-up italiana són 1,78 metres d’alçada, 1,81 d’amplada i 3 metres de distància entre eixos. La longitud total varia segons la configuració i pot anar des dels 5,15 metres fins als 5,25 metres, fet que també es produeix amb les mesures de la caixa de càrrega, la qual té una capacitat de càrrega de 1.100 quilograms.

La mecànica és la mateixa que utilitza el Mitsubishi L200. A Europa el Fiat Fullback arribarà amb un motor turbodièsel de 2,4 litres amb dos potències, 150 i 180 CV, associats a un canvi manual de sis velocitats o un automàtic de cinc. A més a més, estarà disponible en tracció davantera o tracció total.

Fiat Professional sap perfectament cap a on gira el mercat i aquesta unió amb Mitsubishi per la pick-up és una gran opció per treure el cap en aquest segment.