Preus molt competitius per un Fiat Tipo molt interessant

El Fiat Tipo (Aegea a Turquia)  ja està aquí i arriba amb uns preus molts competitius que faran tremolar als seus màxims rivals, com el Seat Toledo. Recordem (aquí podeu llegir més sobre ell) que és un vehicle que es fabrica a Turquia, és senzill amb un disseny elegant, i gaudeix d’algunes de les tecnologies per l’automòbil més punteres. La seva venta començarà en breus  amb un preu inicial de 9.990 euros.

I a que dóna dret aquest preu econòmic? Amb els 9.990 euros gaudirem del nivell d’equipament bàsic, així com el motor més senzill, el 1.4 litres benzina de 95 CV. A més a més, també caldrà finançar el cotxe amb FCA Capital i agafar-se al Pla PIVE. Amb tots aquests requisits sí que podreu aconseguir el Fiat Tipo per menys de 10.000 euros.

Amb l’equipament bàsic, anomenat Easy, el Fiat Tipo equipa llandes de 15 polzades, climatitzador, radio CD-MP3, pantalla tàctil, control de pressió dels pneumàtics, entre d’altres. Sens dubte és una molt bona opció, sobretot sabent que el Seat Toledo i el Citroën C-Elysse, els seus rivals directes de segment, parteixen d’uns preus més elevats amb un equipament que no difereix gaire. A més a més, una mostra més de les grans esperances que té dipositades la marca italiana amb aquest model, queden plasmades amb l’Opening Edition, del qual es faran 220 unitats amb un equipament molt més complet i amb un preu de 10.990 euros.

Malauradament no disposem del detall de l’equipament que aporta aquest Opening Edition, però sí que se sap que també haurà d’ajuntar-se amb el Pla PIVE i el FCA Capital per tal de gaudir del preu abans esmentat. El motor serà el mateix 1.4 de benzina però, en aquest cas, també podrem escollir el 1.6 dièsel Multijet de 120 CV.