El FIATC Juventut vol desnivellar la balança a l’Olímpic

0
El nordamericà ha estat decisiu davant el CAI
Brandon Paul ha fet el triple guanyador del FIATC Joventut. |Diari Català @acb.com

Els verdinegres reben a un UCAM Múrcia que registra les mateixes xifres a la lliga

El FIATC Joventut s’enfronta al UCAM Múrcia al Palau Olímpic de Badalona (13.00 h.) en un partit entre dos equips que arriben en una situació molt semblant a la Lliga Endesa. Els badalonins, que ocupen la zona mitja de la taula, somien amb una victòria que els apropi a la zona de play-off i, alhora, que els permeti trencar la dinàmica negativa en la que es troben immersos. Ni més ni menys que el mateix objectiu que el dels homes de Fotis Katsikaris.

Els verdinegres volen començar l’any donant un cop a la taula ja que arriben al partit amb una situació d’emergència amb sis derrotes consecutives, tres d’elles en el Olímpic. El conjunt murcià, per altra banda, arriba a Badalona després de derrotar al Rio Natura Bombus (87-83) en el darrer partit de la competició. Tot i això, es tracta d’un equip que genera molts dubtes fora de casa ja que només ha aconseguit guanyar un dels últims cinc partits disputats com a visitant.

Màxima igualtat a la zona de mitja taula

Els badalonins ocupen la 12a posició de la classificació mentre que els murcians els segueixen per darrere amb les mateixes xifres: 5 victòries i 8 derrotes. Registre que tots dos equips també comparteixen amb el Rio Natura Monbus Obradoiro i el Baloncesto Sevilla. Pel que fa als darrers enfrontaments entre el FIATC Joventut i l’UCAM Múrcia sembla una bona oportunitat per l’equip de Salva Maldonado. Els badalonins van ser superiors en els dos enfrontaments que van disputar durant l’any 2015.