Els Mossos d’Esquadra investiguen el tiroteig que va produir-se ahir a la tarda al barri de Sant Joan, on es concentra gran part de la comunitat gitana de la ciutat

Mossos d’Esquadra, Policia Científica i Guarda Urbana de Figueres investiguen des d’ahir al vespre un tiroteig que va produir-se al barri de Sant Joan,  que concentra gran part de la comunitat gitana de la ciutat.

Era un quart de set de la tarda quan una patrulla dels Mossos d’Esquadra que voltava per la zona va escoltar els trets. Ràpidament van demanar reforços mentre es dirigien cap a la zona, tot i que no van poder capturar els autors.

Segons informa el Diari de Girona, l’intercanvi de bales s’hauria produït entre set i vuit homes d’ètnia gitana que van desplaçar-se fins el carrer Doctor Fleming, el lloc dels fets, amb dos vehicles. Afortunadament, no va haver-hi ferits.

Malgrat encarcara es desconeixen les causes, les primeres hipòtesi apunten a comptes pendents per una agressió. Mentrestant, els Mossos continuen la investigació mentre tracten de capturar els autors dels més de deu trets que van disparar-se al carrer Doctor Fleming.

Aquest matí ha continuat el control de vehicles al barri de Sant Joan, mentre la presència dels cossos de seguretat de l’estat era força massiva.