L’esperada adaptació a la gran pantalla d’un dels millors videojocs de la passada generació es troba en un punt mort

The Last of Us, el videojoc desenvolupat pels creadors de la sèrie Uncharted, es tracta d’un dels títols més ben valorats de la passada generació. Vist el seu èxit, la productora Ghost House va anunciar l’any 2014 que el llargmetratge que adaptaria el títol a la gran pantalla es trobava en fase de producció amb Sam Raimi (Evil Dead, Spiderman) com a director.

Però, des de llavors no es coneixen nous detalls sobre l’esperat salt al cinema de la franquícia The Last of Us. Neil Druckmann, el director creatiu del videojoc, ha parlat amb IGN per donar a conèixer l’actual situació del film:

Sé que vaig dir fa un temps que l’estructura del guió estava completa inicialment, que es trobava en un bon punt, però després ha entrat a l’infern del desenvolupament, com ja sol passar amb aquestes coses. No s’ha treballat res sobre això des de fa un any i mig.

Sens dubte, no es tracta d’una bona notícia per l’evolució de la pel·lícula. A la vegada, aquest estancament està propiciant que l’adaptació al cinema de la saga Uncharted, també de l’estudi Naughty Dog, no avanci. Per ara, té prevista la seva estrena per l’any vinent, però cada cop sembla més difícil que compleixi el calendari.

Font: IGN