El recopilatori dels dos primers títols de Batman desenvolupats per Rocksteady arriba al juny en alta definició per a consoles de nova generació

Batman Arkham HD Collection és una realitat, encara que no s’hagi anunciat mitjançant els canals habituals. Segons les imatges enviades d’un treballador de GameStop al portal europeu Eurogamer, la col·lecció inclouria Batman: Arkham Asylum Batman: Arkham City, optimitzacions visuals per oferir el millor rendiment per a PlayStation 4 i Xbox One i tots els DLC de cada joc.

Batman Arkham
Imatges de la filtració | Font: Eurogamer.net

Per si la imatge no suposa una evidència suficient, Batman Arkham HD Collection ja compta amb una classificació PEGI -el sistema que distribueix els productes per edats recomanades- i s’anunciaria oficialment avui mateix. Batman Arkham HD Collection no inclou Batman Arkham Origins, un videojoc que tot i desenvolupar-se al mateix univers que els altres dos i estar distribuït per Warner, no va ser creat per Rocksteady Studios.

La premsa internacional ha coincidit en apuntar que els diferents videojocs del cavaller fosc desenvolupats per l’estudi londinenc són una de les millors adaptacions mai fetes del món dels superherois a l’oci interactiu. La seva darrera entrega, Batman Arkham Knight, va ser un dels millors videojocs de l’any passat. Només falta la confirmació oficial de Warner Bros. Interactive Entertainment, un anunci que hauria d’arribar avui.