Aquest és, suposadament, el disseny del prototip del nou Honda Civic

Honda vol donar un nou pas endavant, vol demostrar a Europa el seu potencial i el seu impacte per conquistar-nos un cop més. Sabem que al 2017 arribarà una nova generació del compacte Honda Civic i sabem que al Saló de Ginebra veurem el prototip d’aquest model, però el que no sabíem és que algun espavilat, concretament Carscoop, filtraria la imatge d’aquest esperat concepte. Feu-vos una idea, amants del model japonès, perquè d’aquest prototip sortirà la propera generació Honda Civic.

Es comenta que el nou Honda Civic arribarà a Europa únicament amb la versió de cinc portes, una solució que també passa en aquests moments amb l’actual model. Tot i que la versió més potent, el Civic Type R, fa només pocs mesos que està disponible, la veritat és que la generació actual porta al mercat des del 2011, la qual cosa suposa que fins al 2017 haurà estat present durant sis anys amb un bon èxit comercial.

Filtrades les imatges del nou Honda Civic (prototip) | Diari Català
Vista posterior

De moment, les imatges ens mostren, suposadament, el prototip que veurem en el gran esdeveniment de Ginebra, donant el tret de sortida a l’inici d’una nova vida del compacte japonès. Honda aposta per un disseny agressiu i esportiu, semblant al de l’actual Type R. Grans para-xocs, faldons laterals, doble sortida d’escapament situada al mig, difusor, doble aleró, entre altres elements aerodinàmics que li confereixen aquest aspecte radical. Així mateix, canvia bastant el disseny de la part posterior, sobretot en la forma C de les òptiques i en la caiguda.

Després d’aquesta filtració, suposem que la marca japonesa reaccionarà i aviat veurem les fotografies i dades oficials d’aquest prototip Honda Civic que anticipa l’arribada de la nova generació que es presentarà a finals d’aquest any i arribarà als concessionaris al 2017.