El Barça jugarà la final de Copa al Vicente Calderón

0

La junta directiva de la Federació Espanyol de Futbol decideix que la final de la Copa del Rey es disputarà el proper 22 de maig al Vicente Calderón

El Vicente Calderón, estadi de l’Atlético de Madrid, acollirà la final de la Copa del Rey que disputaran FC Barcelona i Sevilla CF el proper 22 de maig. Així ho ha confirmat la Federació Espanyol de Futbol, després d’una reunió celebrada a la Ciudad del Fútbol de Las Rozas.

Amb el Santiago Bernabéu descartat pel concert que oferirà Bruce Springsteen el dia abans de la final a Madrid, Camp Nou i La Cartuja (Sevilla) van alçar-se com dues alternatives possibles. No obstant, la neutralitat de l’estadi i facilitar el desplaçament a totes dues aficions també van eliminar tots dos estadis de qualsevol travessa possible.

Decisió sense representació blaugrana

La reunió definitiva convocada per la Federació Espanyola de Futbol per decidir la seu de la final va celebrar-se sense representació blaugrana. Al ser una reunió de la junta directiva, únicament té dret a ser-hi el president. Però, amb el duel contra l’Arsenal d’aquest vespre de la UEFA Champions League, Josep Maria Bartomeu es trobava a Londres encapçalant la comitiva del FC Barcelona.