Confirmats els diàlegs amb veu a Final Fantasy 7 Remake

  0

  Square Enix confirma que els personatges amb veu a Final Fantasy 7 Remake són un fet i estudia que sigui un joc de món obert

  La veu a Final Fantasy 7 Remake arribarà finalment. Parlem d’un dels retorns més esperats de la indústria del videojoc, la reedició del que per molts usuaris és el millor títol de la història. Estrenat originàriament per PSX l’any 1997, ha anat sembrant una considerable legió d’aficionats que, any rere any, n’han demanat un retorn amb els gràfics d’avui dia.

  La notícia s’ha fet esperar fins al juny d’aquest any on, aprofitant la fira anual més important del videojoc coneguda com l’E3, Sony ho feia públic durant la seva conferència. Square Enix, l’estudi propietari dels drets de Final Fantasy, s’encarregarà d’un treball del qual es van coneixent novetats amb comptagotes. L’última va dirigida als diàlegs, i és que la veu a Final Fantasy 7 Remake estarà present a cadascun d’ells.

  Un retorn fragmentat

  L’altre titular al marge de que gaudirem de veu a Final Fantasy 7 Remake per a tots els personatges, és que Square Enix dubta en crear una entrega de món obert. Durant una entrevista al portal japonès Dengeki PlayStation, Tetsuya Nomura, director del projecte, ha assegurat el següent: «Encara no podem assegurar res, però ara mateix no estem centrats en les experiències de món obert».

  D’altra banda, és un fet que Final Fantasy 7 Remake arribarà per capítols, segons comenten a Square Enix, per tal d’adaptar fidelment l’enorme experiència del joc original. Al marge del que assegura l’empresa, la recepció de la notícia per part dels usuaris no ha agradat i les raons dels nipons han estat vinculades a l’interès de treure un major benefici del joc distribuint-lo per parts.

  Encara no hi ha una data per l’estrena de Final Fantasy 7 Remake, però tot apunta que falta un any per poder-lo gaudir exclusivament per PlayStation 4 si tenim en compte que durant el gener de 2017 el joc original celebrarà el seu vintè aniversari des de la seva estrena.