Final Fantasy XV disponible el 30 de setembre

  0

  La quinzena entrega numerada de la famosa serie JRPG arribarà a PlayStation 4 i Xbox One després de l’estiu vinent

  Final Fantasy XV ja compta amb una data d’estrena. Ha estat un camí llarg per un videojoc que va començar a desenvolupar-se l’any 2006 amb un nom diferent, Final Fantasy Versus XIII, però sembla que la història comptarà amb un final feliç: el pròxim 30 de setembre Xbox One i PlayStation 4 el rebran amb les mans obertes.

  Però aquesta no és l’única novetat respecte a l’univers del videojoc, l’acte UNCOVERED: FINAL FANTASY XV celebrat la passada nit a Los Ángeles va oferir nombrosos titulars. El següent i més destacat és que els usuaris de Xbox One i PlayStation 4 poden descarregar ara mateix la nova demo del joc, anomenada Platinum Demo – Final Fantasy XV. I les sorpreses no acaben aquí.

  Final Fantasy XV_5
  Captura de la nova demo disponible des d’avui | Font: Kochmedia

  La desenvolupadora Square Enix aposta fort amb la nova entrega de la famosa franquicia Final Fantasy, i oferirà una sèrie d’animació de cinc capítols anomenada Brotherhood Final Fantasy XV conjuntament amb un llargmetratge, realitzat amb la col·laboració de Sony Pictures Entertainment, que arribarà amb Blu-Ray i descàrrega digital.

  S’anomena Kingsglaive: Final Fantasy XV i ja compta amb un tràiler que pots veure sota aquestes línies. La bona notícia és que tot arribarà aquest 2016.