Final Fantasy XV entra en fase pre-beta

  0

  Un programador de Square Enix afirma que el joc ja es pot jugar del principi al final

  Si Final Fantasy XV entra en fase pre-beta vol dir que l’estudi encarregat de crear-lo acaba d’iniciar la fase final del seu desenvolupament. Kitade, un programador, ho ha fet públic al fòrum oficial del joc: “Ens trobem al punt on podem jugar al videojoc sencer, des del principi fins al final. D’aquesta manera, tota la gent implicada en el desenvolupament es pot fer una idea global del joc“.

  Kitade afegeix que “la primera mitja part del joc està acabada amb la qualitat d’un producte final, i tens la sensació d’estar jugant-lo amb la seva aparença final“. Tot i la bona noticia referent a que Final Fantasy XV entra en fase pre-beta, parlem d’un dels jocs amb un desenvolupament més complicat dels darrers anys. Es va presentar inicialment com Final Fantasy Versus XIII l’any 2006 i ha patit nombrosos canvis fins avui.

  Un títol, però, sense data

  Encara que Final Fantasy XV entra en fase pre-beta, no serà fins al març de 2016 quan els usuaris de PlayStation 4 i Xbox One, les dues plataformes que veuran el joc, finalment rebran una data d’estrena oficial. Es farà pública en una celebració especial de la companyia desenvolupadora, Square Enix, del qual encara no s’han oferit més detalls. Tenint en compte la fase actual del desenvolupament del joc, una estrena fixada cap als darrers mesos de l’any vinent comença a ser viable.

  Per fer més breu l’espera, Final Fantasy XV compta amb una demostració disponible adquirint Final Fantasy Type-0 HD i Hajime Tabata, el director del joc, ha comentat recentment que estan desenvolupant-ne una altra. Final Fantasy XV oferirà un innovador sistema de combat, molt més dinàmic i allunyat de l’estil pausat i per torns, propi dels primers títols de la franquícia japonesa.