118.000 assistents han visitat el saló en aquesta edició

Ahir va tancar la 34 edició del Saló Internacional del Còmic de Barcelona, amb 5000 visitants més respecte a l’any passat, un notable increment que situa la xifra en 118.000 assistents que han visitat els 45.000 metres que ha ocupat el saló d’aquest any.

Saló del Còmic | Diari Catala
Saló del Còmic / Foto: Ingrid Llorens

Un festival que ha portat a gaudir d’aquesta edició a un públic variat, des dels assidus assistents vestits amb originals cosplays fins a famílies amb infants, que van anar participar d’una programació molt atractiva que ha portat a autors com Ben Bocquelet, creador de la sèrie de dibuixos animats Gumball, Bossé, Brian Azzarello, Mike Carey o exposicións com la de motor als còmics ‘Vinyetes sobre rodes‘, l’ homenatge al conegut Francisco Ibañez o la mostra ‘Jo encara diria més. Les llengües tintinaires‘, sobre el plurilingüisme dels còmics de Tintin, l’exhibició de la nau Mog de la segona pel·lícula d”Independence Day: Contraaque, que s’estrenarà l’1 de juliol o l’espai de videojocs de Nintendo entre altres.

Saló del Còmic | Diari Catala
Saló del Còmic / Foto: Ingrid Llorens

Els assistents també van poder gaudir de concursos, xerrades o el concert promocional de The Legend of Zelda. Symphony of Goddesses Master Quest amb músics de la Filarmónica de España.

Finalitza d’aquesta manera una 34 edició del Saló Internacional del Còmic de Barcelona exitós i un bon resum d’assistència.