FINALMENT: La cura contra el càncer surt a la llum

El secret millor guardat va estar davant dels nostres ulls!

Després de molts anys d’estar dient a la gent que la Quimioteràpia és l’única manera e tractar i/o eliminar el càncer, John Hopkins Hospital finalment ens explica l’altra alternativa, la qual cosa hi ha de l’altre costat de la moneda i el que possiblement moltes farmacèutica fins i tot el mateix estat i ordre mundial no volen que sàpigues. Per què motiu? Poden ser varis.
No obstant això el secret ha estat revelat, anem a entendre el procés;

1) Totes les persones posseeixen cèl·lules cancerígenes en el cos. Aquestes cèl·lules cancerígenes no apareixen en les proves convencionals fins que aquestes es multipliquen en diversos bilions. Quan els metges diuen als seus pacients amb càncer que ja no van trobar cèl·lules de càncer en els seus cossos després de tractament, això significa que els exàmens no poden detectar aquestes cèl·lules en la seva grandària detectable.

2) Les cèl·lules cancerígenes apareixen entre 5 i fins a més de 10 vegades en la vida d’una persona.

3) Quan el sistema immunològic d’una persona és forta, est destrueix les cèl·lules cancerígenes i prevé la seva multiplicació i la formació de tumors.

4) Quan una persona té càncer, això indica que té múltiples deficiències nutricionals. Això pot ser genètic, ambiental, alimentós o factors de l’estil de vida.

5) Una forma de combatre la múltiple deficiència nutricional, és canviant la dieta i incloure suplements alimentosos que reforcin el sistema immunològic.

6) Quimioteràpia consisteix a enverinar cèl·lules cancerígenes de ràpid creixement, però això implica que s’enverinen també cèdules sanes de ràpid creixement en la medul·la òssia, tracte intestinal, etc., i pugui causar dany a òrgans com el fetge, ronyons, cor, pulmons, etc.

7) La Radiació mentre destrueix cèl·lules cancerígenes, crema, deixa cicatrius i danya cèl·lules sanes, teixit i òrgans.

8) Tractaments inicials amb quimioteràpia i radiació freqüentment redueixen la grandària en tumors. No obstant això l’ús perllongat de quimioteràpia i radiació resulta en només destrucció de tumors.

9) Quan l’organisme s’omple de massa càrrega tòxica provinent de quimioteràpia i radiació, el sistema immunològic es veu compromès o es destrueix, per tant la persona pot sucumbir a diferents tipus d’infeccions i complicacions.

10) Quimioteràpia i radiació, poden causar que les cèl·lules cancerígenes mutin i es tornin resistents i la seva destrucció es dificulti. La cirurgia pot també causar que les cèl·lules cancerígenes es propaguin a altres llocs.

11) Una manera de combatre el càncer, és deixar que les cèl·lules cancerígenes es morin de gana, al no ser alimentades amb menjar que necessiten per a la seva multiplicació.

FINALMENT: La cura contra el càncer surt a la llum

CÈL·LULES Cancerígenes S’ALIMENTEN DE:

a) El Sucre és alimentadora del càncer. Tallant el sucre es talla amb un important suplement alimentós per al càncer. Substituts del sucre com NutraSweet, Equal, Spponful,Sweet&Low, etc. estan fets amb Aspartame i est és nociu. Un millor substitut natural pot ser la mel d’abella, però en una petita quantitat. La sal de taula conté químics que la fan de color blanc. Una millor alternativa és la sal de mar i la vegetal.

b) La llet causa que el cos produeixi mucosa, especialment en el tracte gasto-intestinal. El Càncer s’alimenta de mucosa. Eliminant de la dieta la llet i substituint-la per Llet de Soya sense sucre, les cèl·lules cancerígenes comencen a morir de gana.

c) Cèl·lules cancerígenes prosperen en ambients àcids. Una dieta basada en carn és alta en àcid, el millor és menjar peix i una mica de pollastre que menjar carn de cap de bestiar o porc. La carn també conté antibiòtics, hormones i paràsits, la qual cosa és molt nociu, especialment per a gent amb càncer.

d) Una dieta feta de 80% de vegetals frescos i sucs, granola, llavors, nous i una mica de fruita, ajuda a posar el cos en un ambient alcalí. El 20% restant pot ser fet de menjar cuinat incloent frèjoles. El suc de vegetals frescos proveeixen enzims vius que són ràpidament absorbides i poden aconseguir nivells cel·lulars en 15 minuts que nodreixen i augmenten el creixement de cèl·lules sanes. Per obtenir enzims vius que construeixin cèl·lules sanes, tracta de prendre suc de vegetals frescos i menjar alguns vegetals crus de 2 a 3 vegades al dia. Els enzims es destrueixen a temperatures de 40 graus centígrads.

i) Evita el cafè, te i xocolata, que contingui alta cafeïna. El Te Verd (Green tea) és una millor alternativa i té propietats que lluiten en contra del càncer. Pren aigua purificada o de filtre, l’aigua de la clau conté tòxics i alts nivells de metall. L’aigua destil·lada és àcida, evita-la.

f) La proteïna en la carn és difícil de digerir i requereix molts enzims digestius. Carn sense digerir roman en l’intestí i es podreix convertint-se en més residus tòxics.

g) Les parets de cèl·lules cancerígenes estan cobertes de resistent proteïna. Menjant menys carn s’alliberen més enzims que ataquen a les parets de proteïna de les cèl·lules cancerígenes i permet que el cos produeixi cèl·lules que maten a les cèl·lules amb càncer. Alguns suplements ajuden a reconstruir el sistema immunològic (IP6, Essiac, antioxidants com Carotenoid i Flavonoid Complex de GNLD, vitamines com la C i la I, minerals com el Zinc i el Seleni, EFAsEssential Fatty acids com els olis de salmó i de linaza-, així com aliments concentrats de grans sencers com el Tre-en-en de GNLD, etc.).

IMPORTANT

1) Càncer és una malaltia de la ment, cos i esperit. Un esperit positiu ajuda al malalt de càncer a sobreviure. La ira, el rancor i el ressentiment posa al cos en un ambient acidifico i de tensió. Aprèn a tenir un esperit d’amor gratitud i perdó. Aprèn a relaxar-te i a gaudir la vida.

2) Les cèl·lules de càncer no prosperen en un ambient oxigenat. Fent exercici diari i respirant profund ajuden a portar oxigeno al nivell de les cèl·lules. Teràpia d’oxigeno és una altra manera utilitzada per combatre les cèl·lules de càncer.

John Hopkins Hospital fa les següents recomanacions:

1.- No usar recipients de plàstic en el microones.

2.- No col·locar ampolles d’aigua en el congelador.

3.- No usar embolcalls de plàstic sobre recipients en el microones. En escalfar el plàstic en el microones o posant-ho en el congelador, s’alliberen dioxines. Les dioxines són un químic que produeix càncer, especialment càncer de si. Les dioxines enverinen les cèl·lules del nostre cos. Aquesta informació, al seu torn, a estat circulant en Walter Reed Army Medical Center .

Recentment, el Dr. Edwuard Fujimoto, director del programa Wellness a l’Hospital Castle, va estar en un programa de televisió on explico els riscos per a la salut. El parlo de les dioxines i les dolentes que aquestes són per a nosaltres. Va dir que no hem d’escalfar el nostre menjar en el microones usant recipients de plàstic. Això aplica especialment als aliments que contenen greix. El va dir que la combinació de greix, alta temperatura i plàstics, alliberen dioxines que van als aliments i per ultimo aquestes entren al nostre cos.

El recomana usar recipients de vidre, tal com Corning Ware, Pyrex o ceràmica per escalfar el menjar. També va dir que s’obtenen els mateixos resultats però sense la dioxina. Els menjars instantanis que apareixen en televisió, haurien de ser remogudes dels plàstics contenidors i escalfats en recipients de vidre. Va assenyalar que el paper no és dolent, però el teu no saps el que conté el paper. El més recomanable és usar vidre temperat, corning ware, etc..