Fins a 11 evacuats per un incendi en un pis de Blanes

0
Bombers la caixa barcelona
Foto: Ferran Mirot

Un total de 19 dotacions de diferents cossos d’emergències han intervingut en les tasques d’extinció del foc

Un total de 19 dotacions de diferents cossos d’emergències han intervingut en les tasques d’extinció d’un incendi aquesta matinada en un pis de Blanes (Girona), ha informat l’ajuntament aquest dimecres en un comunicat.

El cos que ha aportat més efectius ha estat el dels Bombers de la Generalitat, amb nou dotacions, i també s’han desplaçat el cap de Protecció Civil de Blanes, tres patrulles de la Policia Local de Blanes, dues patrulles de seguretat ciutadana i un furgó de Mossos, a més de dues ambulàncies.

El servei d’emergències ha rebut una trucada alertant dels fets a les 00.43 hores, i el foc ha afectat l’habitatge on s’ha originat, el segon segona d’un edifici del carrer Vilar del municipi gironí.

Les tasques d’extinció del foc han estat més complicades de l’habitual perquè al pis s’acumulaven grans quantitats de roba i escombraries, i els bombers han tallat el subministrament d’aigua i llum per poder actuar amb més seguretat.

El foc ha deixat inhabitable l’habitatge on s’ha declarat, tot i que no ha afectat a l’estructura de l’edifici, i les 11 persones que es trobaven a l’edifici han hagut de ser desallotjades de manera preventiva i els serveis d’emergència no han hagut d’atendre cap ferit.