Demanen 16 anys pel monitor dels maristes de Sants per abusar de 4 nenes

0
abusos
El Col·legi Maristes de Sants - Les Corts. Foto: Ajuntament de Barcelona

El fiscal demana 16 anys i vuit mesos de presó per a un monitor de menjador en pràctiques del col·legi Maristes Sants-les Corts per abusar sexualment de quatre nenes d’11 anys.

L’acusat, Terenci G.P. estava fent estudis de preparació per a monitor en la Fundació Pere Tarrés quan va ser assignat per fer les pràctiques a l’escola Maristes, de la Fundació Champagnat, on va començar el 9 de novembre del 2015.

Com a monitor s’ocupava de nens d’Educació Primària d’entre 6 i 12 anys, durant les hores de menjador i temps lliure posterior, i va aprofitar aquest càrrec per guanyar-se la confiança d’algunes menors i realitzar-los tocaments.

El fiscal considera que els fets són constitutius de quatre delictes d’abús sexual i demana per a l’acusat 4 anys i dos mesos de presó per cada delicte, i la prohibició durant sis anys d’acostar-se a menys de 1.000 metres de les víctimes.

A més, demana que l’acusat, i subsidiàriament les fundacions Champagnat i Pere Tarrés -que el fiscal considera responsables civils- indemnitzin a cadascuna de les menors en 1.500 euros per danys morals.