No és broma. El president del Real Madrid hauria decidit fer un programa d’humor a la televisió del club blanc, que es veurà per la TDT a partir del 28 d’abril. Una espècie de Crackòvia sobre la premsa

Ho ha avançat el portal web Voz Pópuli. Florentino Pérez vol fer un programa d’humor on la premsa sigui la gran protagonista. Però no com a actors… sinó com a representants de gags caricaturitzats. En definitiva, per enriure-se’n.

I és que la televisió del club madridista, que passarà a veure’s en obert a tot l’estat (gràcies a la TDT), té l’objectiu de ridiculitzar els mitjans de comunicació que sempre intenten desestabilitzar al Madrid i la figura del propi Florentino Pérez.

El president madridista s’ha vinculat amb la productora Globomedia, amb vuit redactors i uns quants guionistes, per construir un programa semblant al mític “Sé lo que hicisteis…”. Tot i que no encara no es coneixen els noms dels participants, ja se sap que tindrà una durada d’entre mitja hora i 45 minuts en ple prime time.

El mal ambient del vestidor al voltant de José Mourinho, la manca de confiança de Rafa Benítez (destituït poc temps després), així com l’acomiadament de Carlo Ancelotti, entre d’altres històries. Aquelles que van deixar en evidència a un Florentino decidit a traspassar una perillosa línia i alimentar una guerra oberta amb la premsa.

Veurem si veu la llum i funciona.