Foo Fighters Foo Fighters ha cancel·lat dissabte els concerts
Foto: Foo Fighters

La banda Foo Fighters cancel·la la seva gira inclòs el concert a Barcelona

La banda estatunidenca Foo Fighters cancel·la aquest dissabte els concerts de la gira europea que els quedaven i que incloïa concerts a Torí, París, Lió i Barcelona –el 19 de novembre– després de la cadena d’atemptats a la capital francesa.

En un comunicat al Facebook de la banda, el grup ha assegurat que amb “profunda tristesa i sincera preocupació per tothom a París” es veuen forçats a cancel·lar els quatre concerts que els quedaven a Europa.

A la llum d’aquesta violència sense sentit, el tancament de les fronteres i el dol internacional, no podem seguir en aquest moment. No hi ha una altra manera de dir-ho. Això és una bogeria i una merda. Els nostres pensaments i oracions estan amb tots els qui van resultar ferits o van perdre alguna persona estimada”, ha assegurat la banda.

La promotora Live Nation ha assegurat que la setmana que ve informarà sobre la devolució dels diners de les entrades del concert de Barcelona.

El concert previst dijous al Palau Sant Jordi de Barcelona havia esgotat les entrades i s’emmarcava dins de la gira europea de presentació de ‘Sonic Highways’.