Football Leaks, el portal que està destapant contractes de jugadors i entrenadors del futbol mundial, ha destapat l’acord de traspàs del Barça i el Liverpool pel davanter uruguaià

És la primera vegada que el web portuguès filtra un contracte del FC Barcelona. Segons el document que han publicat, els blaugrana van pagar la quantitat de 64.98 milions de lliures (una mica més de 82 milions d’euros) al Liverpool, fraccionats en cinc terminis. Dades que contrasten amb el que va anunciar el club català al 2014, quan va assegurar que en van ser 81.

Segons ha revelat Football Leaks, va ser firmat l’11 de juliol del 2014 i el Barça ja ha abonat quatre dels cinc terminis fixats. El document va ser firmat pel president blaugrana, Josep Maria Bartomeu, pel vicepresident esportiu Jordi Mestre i pel llavors director general Antoni Rossich. La rúbrica del Liverpool està a càrrec d’Ian Ayre, director executiu del club britànic.

Així doncs, el Barça només ha de fer front a un pagament, que s’ha d’efectuar abans del 31 de juliol d’aquest 2016.

El que és evident és que Luis Suárez està sent un fitxatge molt rendible pel Barça. Després d’una primera temporada brillant, on va anar adaptant-se a l’estiu blaugrana poc a poc, l’uruguaià porta ja 43 gols aquest curs en 43 partits, consolidant la seva química al camp amb Leo Messi i Neymar.