‘Football Leaks' desvela que el Real Madrid va incloure una clàusula anti FC Barcelona al contracte de venta de Mesut Özil a l’Arsenal FC | FOTO: europress.es

El portal web ‘Football Leaks’ desvela que el Real Madrid va incloure una clàusula anti FC Barcelona al contracte de venta de Mesut Özil a l’Arsenal FC

Evitar que Mesut Özil vesteixi, en algun moment, la samarreta blaugrana. El Real Madrid, va incloure una clàusula anti FC Barcelona al contracte de venta del futbolista alemany a l’Arsenal FC l’estiu del 2013. Així ho indica ‘Football Leaks’, un portal web rus escrit en llengua portuguesa que publica contractes del món del futbol.

En el cas del contracte de Mesut Özil el Real Madrid va afegir una clàusula amb la qual els ‘gunners’, si rebien una oferta de compra pel migcampista per part d’un equip espanyol, automàticament havien de comunicar-li a l’entitat ‘blanca’, que durant les 48 hores posterior tindria dret de tempteig.

Altres clàusules del contracte

La publicació, a més, dóna detalls d’altres clàusules incloses al contracte. D’una banda, si l’Arsenal ven Mesut Özil per més de 50 milions d’euros, el Real Madrid s’embutxacaria el 33% de la diferència del valor de venta real i els 50 milions.

A més, el preu final de venta pactat l’any 2013 entre totes dues entitats va ser de 44 milions d’euros fixos més sis en variables; un milió d’euros -fins el 2019- per cada temporada que els ‘gunners’ es classifiquin per a la UEFA Champions League.