Els Ford Focus Red Edition i Black Edition ja estan disponibles

La marca de l’oval presenta els nous i esportius Ford Focus Red Edition i Black Edition, que incorporen un contrast de color entre el negre i el vermell que resulta força interessant. Estan disponibles en la versió de cinc portes i la familiar.

El Ford Focus Red Edition té un color exterior Vermell Race i que contrasta amb el sostre, retrovisors i reixeta de color Negre Panther. Pel contrari, El Ford Focus Black Edition inverteix la combinació de colors amb color exterior Negre Panther i sostre, retrovisors i reixeta Vermell Race.

Tots dos models estan equipats amb llandes d’aliatge de 18 polzades en Negre Panther exclusives, una reixeta negra i un difusor de color vermell sota el para-xocs posterior. Els interiors han estat millorats amb acabat Vermell Race amb seients davanters esportius i volant de cuir; també s’han afegit pedals esportius d’acer inoxidable.

Ford Focus Red Edition i Black Edition | Diari Català
Ford Focus Black Edition

“Els dissenys de contrast de color atrevits i expressius eren cosa exclusiva dels més extravertits, però ara formen part d’una tendència molt més estesa que engloba no només cotxes, sinó també roba i productes electrònics”, explica John McLeod, dissenyador en cap de personalització de vehicle de Ford Europa. “El vermell i el negre han estat tradicionalment considerats colors esportius, així que la combinació de tots dos és molt esportiva, ideal per a aquells que busquen emocions fortes. Aquest cotxe no és per a l’usuari estàndard”.

Els Ford Focus Red Edition i Black Edition també aporten, segons la marca, una conducció més esportiva gràcies a una suspensió esportiva de sèrie aproximadament un 10% més rígida que la convencional, amortidors calibrats per millorar el control del xassís i una barra frontal antivolcada optimitzada per aconseguir una major tracció frontal i un millor rendiment en el pas per corba.

Les opcions de motor de gasolina inclouen el ja conegut EcoBoost 1.0 litres de 125 CV i un consum homologat de 4.7 l/100 km, i els EcoBoost 1.5 litres de 150 i 182 CV. Les opcions de motors dièsel inclouen el TDCi 1.5 litres de 120 CV i un consum de 3.8 l/100 km, i el TDCi 2.0 litres de 150 CV i 4.0 l/100 km. Tots els models munten una caixa de canvis manual de sis velocitats.

Si us agrada l’atreviment del Ford Focus Red Edition i Black Edition, sapigueu que ja podeu fer-vos amb un exemplar ja que la marca ja accepta les comandes per aquestes edicions especials.