Motor V6 turbo per al Ford Fusion Sport

Ford ha presentat la variant més potent del Mondeo però sota el nom que utilitza la marca per a la seva berlina al país nord-americà, Ford Fusion, que porta present en aquell mercat des del 2013, tot i que a Europa el nou Mondeo va arribar una mica més tard. Aprofitant el Saló de Detroit, Ford ha presentat una petita renovació de la berlina amb una nova i interessant variant, el Ford Fusion Sport.

Estats Units, país de potència i motors de gran cilindrada, no podia perdre l’oportunitat de gaudir d’un Ford Fusion més potent. És per això que la marca ha presentat la variant Sport que equipa el motor EcoBoost de 2.7 litres V6 turbo capaç de generar 325 CV de potència i donar la força suficient a baixes voltes, cosa que no fan alguns dels seus rivals japonesos més directes. Així mateix, aquest Ford Fusion Sport envia tota la força a les quatre rodes i assegura una bona dinàmica gràcies a la suspensió adaptativa que s’ajusta a cada estil de conducció i terreny.

Ford Fusion Sport, el Mondeo més potent d'Estats Units | Diari Català
Vista posterior

L’altre punt diferenciador del Ford Fusion Sport és la seva estètica que rep una imatge més agressiva i esportiva, tot i que no tan com esperaríem en un vehicle d’aquestes prestacions. Tot i així, destaquen les quatre sortides d’escapament, dues a cada banda, l’aleró situat a sobre de la porta del maleter o el disseny dels para-xocs.

A més a més, Ford també ha aprofitat l’ocasió del Saló de Detroit per presentar la renovació de les variants Hybrid i Energy, aquest últim sent un hídrid endollable. No obstant, la versió que més passió ha despertat ha estat el Ford Fusion Sport, el qual podria significar el preludi d’una possible versió més picant a Europa que s’amagaria sota el nom de Ford Mondeo ST o, qui sap, si RS, però això ja són paraules majors.