El Ford Mustang supera a qualsevol esportiu alemany

Ni Audi TT, ni Porsche 911, ni BMW Z4, ni Porsche Cayman, l’esportiu més venut al mercat alemany no és un altre que el nou Ford Mustang. Sí, no us enganyem, és així de veritat; els alemanys sembla que ja no prefereixen els seus models. Tampoc mireu aquesta afirmació al peu de la lletra, agafeu-la amb pinces, ja que el Mustang és l’únic no alemany que treu el cap amb fermesa durant el mes de març.

Sens dubte aquesta pujada del Ford Mustang es deu a la qualitat del nou producte i a la clara orientació europea que té el muscle car. Les seves línies són molt més rodones i ovalades, deixant de costat els quadrats anteriors. A més, sembla que Ford ha aconseguit un vehicle amb un bon rendiment que, també, ofereix un bon nivell d’eficiència gràcies al motor 2.3 Ecoboost de nova generació.

En aquest sentit, el nou Ford Mustang lidera el rànquing de vendes alemanyes d’esportius al març amb 780 unitats venudes. Darrere d’ell, la majoria són models de marques alemanyes i hi ha de més o menys assequibles. L’Audi TT amb 708 unitats, el Porsche 911 amb 752 unitats o el Porsche Boxster amb 442 unitats són només un exemple dels perseguidors del muscle car.

Però, tal com comentàvem, cal agafar la informació amb pinces ja que en el còmput global de l’any 2016 el model que lidera el rànquing d’esportius a Alemanya és l’Audi TT que acumula gairebé 2.300 unitats, mentre que el Ford Mustang se situa segon amb poc més de 1.800 unitats, igual que el Porsche 911 que el segueix de prop amb un nombre de vendes molt semblant.

Veurem si en el que queda d’any el Ford Mustang és capaç de mantenir-se o si només ha estat flor d’un mes.