Durant el 2015 es van vendre més de 140.000 Ford Mustang en tot el món

No fa molt us explicàvem que el nou Ford Mustang s’havia convertit en l’esportiu més venut del mes de març a Alemanya, territori hostil per a ell, però ara va més enllà i sembla que s’ha convertit en l’esportiu coupé més venut del món durant el 2015.

Segons la marca, l’any passat Ford va vendre 141.868 unitats del Mustang, encara que aquesta xifra és una mica enganyosa ja que inclou el model coupé o Fastback i el descapotable. Tot i així, cal reconèixer que el nou Ford Mustang s’ha convertit en un autèntic líder i en un producte de masses gràcies al seu disseny més europeïtzat i a la seva àmplia xarxa comercial. Sens dubte Estats Units contínua sent el seu territori favorit, però Europa l’ha acollit amb els braços oberts i, en part, aquesta és una de les raons del seu gran èxit.

Del que portem de 2016, a Europa ja s’han tancat unes 16.000 operacions (entregades o no) del nou Mustang, la qual cosa el condueix a unes xifres absolutament de rècord en el vell continent. Mai abans un Muscle Car (una mica light, això sí) havia triomfat tant a Europa. Però no només a Estats Units o Europa, sinó també a Àsia i Oceania. Per posar un exemple, a Austràlia han hagut d’ampliar la dotació de Mustang per al país ja que es va esgotar el contingent que hi havia fins al 2017.

Si deixéssim de costat la versió descapotable, la xifra seguiria sent igual de bona, tot i que rebaixaria una mica l’eufòria. En aquest sentit, i fent nombres rodons, del total dels poc més de 140.000 Ford Mustang venuts durant el 2015, 110.000 pertanyen al coupé o Fastback, mentre que el descapotable es queda amb els 30.000 restants.

Sens dubte són molt bones xifres per al llegendari model i, segurament, durant el 2016 les millori ja que l’acceptació cada vegada va a més. No estaria gens malament un món dominat per Mustang.