320 km/h pel Ford Mustang GT Cabrio by Hennessey

No era descabellat pensar que el nou Ford Mustang seria objecte de múltiples preparacions, tal com passava a les anteriors generacions. John Hennessey, després de presentar-nos el Venom GT 2016 del qual ja et vam parlar, ha decidit mostrar una altra sorpresa al SEMA Show de Las Vegas, el Ford Mustang GT Cabrio by Hennessey.

El famós preparador americà ha volgut dotar el Mustang GT Cabrio amb el seu toc particular; per això ha aplicat un disseny més agressiu i Racing al Muscle Car. En aquest sentit, Hennessey ha rebaixat la suspensió per enganxar-lo més al terra, ha col·locat un kit aerodinàmic amb faldons, taloneres, un petit aleró i un nou difusor que, segons el preparador, ajuda a canalitzar millor l’aire i així augmentar la càrrega aerodinàmica i la velocitat. A més a més, la carrosseria de color groc combinada amb el negre de les ralles que travessen el cotxe, llandes i altres elements, li ofereixen un aspecte més que interessant.

Ford Mustang GT Cabrio by Hennessey | Diari Català
Vista posterior

Sota el capó amaga el mateix V8 de 5 litres i 421 CV que equipa Ford Mustang GT Cabrio de sèrie, però Hennessey ha volgut buscar unes millors prestacions sobre la velocitat sense tocar el motor. I com ho han aconseguit? A més a més de millorar notablement el flux de l’aire gràcies als elements que hem comentat abans, el preparador també ha buscat una reducció de pes força considerable. Per aconseguir-ho el preparador ha reemplaçat moltes peces originals del Mustang GT per noves de fibra de carboni. Amb això ha aconseguit unes xifres d’escàndol; 3,2 segons de 0 a 100 km/h i 320 km/h de velocitat punta.

Hennessey encara no ha especificat el preu d’aquesta preparació del Ford Mustant GT Cabrio, però econòmic no serà ja que tot el material utilitzat i la reputació del preparador americà mereixen un preu elevat. Per molts un Ford Mustang és un autèntic somni, però aquest by Hennessey traspassa totes les fronteres. No m’importaria gens que dormís cada dia a la meva plaça de garatge.