Aquest Ford Mustang Shelby GT350 HPE800 ha estat preparat per Hennessey

Hennessey és sens dubte un del preparadors americans més espectaculars i reconeguts. És capaç de crear autèntiques meravelles de l’enginyeria sobre bases ja espectaculars. En aquest cas ens presenta el Ford Mustang Shelby GT350 HPE800, una reinterpretació molt potenciada del clàssic americà.

Sota el capó, aquest Ford Mustang Shelby GT350 HPE800 amaga el motor de 5.2 litres V8 del Mustang GT350 que equipa un cigonyal pla que permet un règim de gir molt alt. Per això, aquesta preparació de Hennessey és capaç d’arribar fins als 808 CV de potència a 7.800 rpm, i un parell màxim que també impressiona situant-se en 891 Nm. Això s’aconsegueix gràcies a la sobrealimentació per mitjà d’un compressor de 2,9 litres. Sens dubte aquestes xifres el situen com un autèntic muscle car preparat per cremar roda.

Així mateix, també s’han utilitzat altres solucions tècniques per arribar a tota aquesta potència i protegir l’espectacular V8 per tal que aguanti més i no tingui cap problema inesperat, per això els pistons o altres elements s’han reforçat degudament.

Aquesta bèstia anomenada Ford Mustang Shelby GT350 HPE800 encara creu amb la diversió pura i munta una caixa de canvis manual de sis velocitats. Així mateix, les suspensions són les mateixes que el model convencional però una mica reforçades.

El que no canvia gens en aquest Ford Mustang Shelby GT350 HPE800 respecte al GT350 convencional és la seva estètica, la qual segueix la mateixa línia vitaminada però amb algun element diferenciador com l’emblema del HPE800 situat a la part posterior o l’enganxina del preparador al capó.

Com es tracta d’una preparació, Hennessey ha anunciat un reduït nombre d’unitats per preparar; en total només seran 50 que s’aniran treballant durant el 2016 a raó de tres o quatre setmanes de temps que una unitat estarà al taller per maquillar el seu sensacional motor V8 de 5.2 litres.