AMECO acusa a la Policia de Rubí de cometre una il•legalitat

0

El responsable d’AMECO a Catalunya adverteix que ha deixat “en mans judicials” la decomissació de formatges d’avui a Rubí

 

Aquest matí, el digital de Rubí RubíTV informava que la Policia Local del municipi havia decomissat uns formatges a uns venedors de la marca AMECO acusant-los de venda ambulant, un fet que, segons el mateix diari, havia provocat malestar entre els comerciants de la zona.

Malgrat seguir als venedors per Rubí, no ha estat fins ara que han pogut enxampar ‘in fraganti’ als treballadors d’AMECO venent uns formatges. La Policia ha decomissat els productes i els ha aixecat una sanció per venda ambulant sense llicència.

Des de l’empresa han reaccionat acusant a la Policia de Rubí de cometre una “il·legalitat”, com ha qualificat a Diari Català Joaquín García, responsable de la delegació que AMECO té a Catalunya. Segons García, “la mercancia és 100% legal i compleix els requeriments sanitaris”. D’altra banda, García a explicat a aquest diari que “el tema està en mans judicials”.