La FOX estrena aquest dijous la sèrie ‘Sin Límites’

0
Sin Límtes | Diari Català
Foto: Sin Límites - Fox

Bradley Cooper, que també és productor de la ficció, torna a posar-se a la pell del enigmàtic escriptor Eddie Mora

A partir d’aquest dijous, Bradley Cooper tornarà a donar vida a l’escriptor Eddie Mora, quatre anys més tard de l’estrena de la cinta ‘Sin Límites’ que ara es convertirà en una sèrie d’acció. Cooper no només hi participarà com a actor, sinó que també exerceix les tasques de productor executiu.

La ficció s’emetrà el dijous vinent 7 de gener a les 22:20 h per la cadena de pagament FOX i comptarà entre el repartiment amb Jennifer Carpenter (‘Dexter’) que donarà vida a l’agent Rebeca Harris; Hill Harper (‘C.S.I Nueva York’), que serà l’exmilitar Boyle i confident de Rebbeca, Mary Elisabeth Mastrantonio (‘Ley y Orden’) que interpretarà a l’agent especial Nasreen Naz Pouran i Jake McDorman (‘El Francotirador’) com a Brian Finch, un home que després de prendre la droga NZT, l’FBI l’obliga a utilitzar les seves habilitats cognitives per ajudar-los a resoldre els casos més complicats.

El personatge de Bradley Cooper, Eddie Mora, és el d’un escriptor en hores baixes que després de prendre’s la NZT aprèn a desenvolupar totes les capacitats del seu cervell.

La pel·lícula i la sèrie ‘Sin Límites’ estan basades en la novel·la de Alan Glynn. La història va arribar a la pantalla gran el 2011 on Cooper va compartir cartell amb actors com Robert de Niro.