Fox estrena ‘Torn de nit’

0
TORN DE NIT | Diari Català
Foto: Lewis Jacobs/NBC) - FOX
TORN DE NIT | Diari Català
Foto: Lewis Jacobs/NBC) – FOX

Fox Life estrena avui en primícia ‘Torn de nit’

Fox estrena avui  ‘Torn de nit’ un drama mèdic protagonitzat per Eoin Macken (‘Resident Evil: The final chapter’), Jill Flint (‘The Good Wife’) i Ken Leung (‘Perduts’)
Els doctors del Sant Antonio medical center són els protagonistes de ‘Torn de nit’, el nou serial mèdic que podrem veure a les nits dels dimecres al canal.

Aquesta sèrie segueix el dia a dia dels metges que treballen en el torn més dur de l’hospital. Un grup de valents doctors i infermers, molts dels quals van servir a l’exèrcit abans d’incorporar-se de nou a la vida civil. Un d’ells és el TC Callahan (Eoin Macken, ‘Resident Evil: The final chapter’), un doctor que sol saltar-se les normes i que intenta superar la mort del seu germà, que va morir en el camp de batalla quan van servir junts a l’exèrcit. TC treballa mà a mà amb la seva exnúvia, la Doctora Jordan Alexander (Jill Flint, ‘The Good Wife’), que és la cap del torn de nit. Tots dos hauran de treballar amb Michael Ragosa (Freddy Rodríguez, ‘Betty’), l’administrador de l’hospital que segueix molt a prop a l’equip de metges perquè respectin les normes i la burocràcia.

Els metges de ‘Torn de nit’ fan tot el possible per salvar als seus pacients tot i que de vegades recorren a mètodes poc convencionals. Sovint, s’atreveixen amb tècniques que només han posat en pràctica en el camp de batalla, alguna cosa que en moltes ocasions hauran de justificar enfront dels directius de l’hospital.

El repartiment està encapçalat per Eoin Macken (‘Centurion’), al que veurem pròximament a l’últim lliurament de ‘Resident Evil: The final chapter’ i ‘The Forest’ i Jill Flint, a la que hem vist en sèries com ‘The Good Wife’ o ‘Royal Pains’.Els acompanyen altres cares conegudes com a Ken Leung (‘Perduts’) i Brenan Fehr (‘Nikita’, ‘Bones’), entre d’altres.