El Fraikin Granollers vol dilatar la bona ratxa amb la visita del BM Aragón al Palau, el cuer de la Liga Asobal

Abans de visitar el Magdeburg alemany, Fraikin el rep el cuer de la Liga Asobal al Palau. Malgrat les dificultats econòmiques han fet que els últims anys el BM Aragón hagi de lluitar per mantenir la categoria, continua comptant amb jugadors amb experiència i qualitat com Demetrio Lozano o  Borja Lancina, els dos màxims golejadors dels aragonesos.

L’equip vallesà, després d’un pletòric cap de setmana en el qual van fer-se amb la primera victòria europea a Dinamarca, tractarà de seguir en la mateixa línia. Malgrat el rival ocupi la darrera plaça de la taula, cal que l’equip sigui conscient de que són perfectament capaços d’arravatar els dos punts. És per això, que és molt important allò en què Carlos Viver sempre insisteix: el mesurar-se sempre de tu a tu.

No val confiar-se

El BM Aragón no gaudeix la seva millor temporada. L’equip ocupa l’última plaça de la classificació de la lliga amb quatre partits guanyats i 14 derrotes. No obstant, l’equip de Saragossa afronta el duel d’aquest vespre amb ganes d’encadenar el segon triomf consecutiu, després de la victòria en l’última jornada contra el potent Helvetia Anaitasuna.

El Fraikin Granollers, doncs, no pot confiar-se davant un equip que, per les seves circumstàncies, sortirà a per totes des del primer minut del duel.