(20.30h) Torna la lliga al Palau d’Esports

0

Després de l’empat a Puente Genil, el Fraikin Granollers rep un dels equips que millor s’ha reforçat en els últims anys: l’Anaitasuna de Pamplona

Torna la Liga Asobal al Palau d’Esports. Després d’una setzena jornada molt disputada a Puente Genil, els granollerins jugaran el primer partit de la segona volta a casa contra l’Helvetia Anaitasuna; un equip molt competidor i que mai ha estat un rival fàcil pels catalans, malgrat que en el partit d’anada els granollerins van fer-se amb la victòria (22-31).

L’equip granollerí és conscient de que aquell encontre no representa la realitat de l’equip rival. Els granollerins tenen molt clar que es tracta d’un adversari difícil, amb el qual hauran de batallar de valent per treure un bon resultat. Segons el tècnic Carlos Viver es tracta “d’un equip que té un potencial increïble a la primera línia, dels que cal destacar el lateral esquerre amb jugadors de moltíssima qualitat que fan que l’equip pugui lluitar molt durant els 60 minuts de partit”.

Tot i que l’equip navarrès no ha tingut el seu millor inici de lliga degut a alguns entrebancs, es tracta d’un grup molt respectat i amb potencial per estar batallant a la zona alta de la classificació. A més a més, cal tenir present que els d’Apetxea es troben en la mateixa situació que el Fraikin pel que fa a la disputa de la fase de grups de l’EHF Cup.